Te mit teszel az egészségedért?

Most nem csak a testedre, hanem a mentális egészségdre is gondolok.


Ahogy látom az emberek nagyrésze sajnos csak akkor kezd el ezzel foglalkozni, amikor már ég a ház, vagy még akkor sem. Pedig a mai generáció számára annyival megnőttek a terhek és elvárások, hogy talán ezzel kellene elsődlegesen foglalkozni preventív céllal, nem pedig megvárni mire a test jelez.


Saját korosztályom van szerintem a legrosszabb állapotban. Bocsánat is minden jelenlévőtől, de őszintén nincs mit szépíteni. A folyamatos verseny az idővel, a pénzzel, a társadalmi elvárásokkal teljesen leterhelik a lelkeket, és ha esetleg mégis elkezd valaki foglalkozni Önmagával, akkor rögtön előveszik, hogy önző és csak magára gondol. Pedig muszáj magadra gondolnod, hogy jó erőben legyél és megadhass mindent a családodnak, hogy jól teljesíts a munkahelyeden és bírd a hétköznapok terheit.


Ámulva nézem a huszonéves generáció céltudatos és előrelátó gondolkodását. Nem is titok, van olyan jógaórám, ahol ők vannak többségben és nagyon várják nem csak a fizikai gyakorlást, hanem minden elméleti információt, tudást, hogy egészségesebb és teljesebb életet élhessenek.


Úgyhogy itt és most kérlek vedd magadra: LEGYÉL ÖNZŐ!

Az egészséged nem alku tárgya. Ha Te nem teszel érte, ki más fog?! Meddig akarsz várni?


Tudtad, hogy az emberi test 120 évre van „kalibrálva”?! Én őszintén szeretném kimaxolni, leginkább a gyerekeim miatt, mert majd minden nap megkérdezik, hogy „ugye Anya, Te örökké fogsz élni?!”
Azt szoktam válaszolni, hogy „mindent megteszek érte”.


Ha szeretnél Te is ehhez csatlakozni, akkor kattints az órarendre és jelentkezz be a következő jógaórádra!


Ha másokért is szeretnél tenni, akkor hívd meg a barátaidat a gyakorlásra vagy osztd meg ezt a bejegyzést.


Legnagyobb szeretettel várlak Téged is💙


Namaste

Orsy

Facebook
Pinterest
Twitter