Szeretetből élni

Hallom és látom az elmúlt napok eseményeit. Mélyen megérint… 

Már érzékeltem hetekkel előtte is a negatív energiát, ami a levegőben volt. Mint a vihar előtti csend.Régebben nem érzékeltem ilyesmit, vagy nem fogtam fel mit érzékelek. 

Ahogy telnek az évek és egyre mélyebbre ásom magam a jóga tanulmányimban, a tudatosságban, rájövök, hogy a megérzéseim nem pusztán megérzések, hanem információk a Legfelsőbb Tudatosságtól. Nevezheted bárminek, Istennek, Univerzumnak, ahogy csak a szíved diktálja. Érzem…sok apró jelből, impulzusból, hogy a világ borul el, egyre jobban ketté szakad a szeretet és a szeretetlenség oldalaira.

Szándékosan nem írok más kifejezést, mert nem akarom erősíteni. Minden kimondott szó, tett és gondolat összegyűlik az univerzumban és egy nagy csomagként vagy vödörként várja, hogy tele legyen és kiboruljon a világra.Mi döntjük el, hogy mit küldünk fel ebbe a csomagba. Szeretetet? Én szeretetet. Te szeretetet, Ő szeretet, MI SZERETETET. A „SZERET” etet….éltet. 

Amikor a világban valami rossz történik, akkor a szeretet HIÁNYA lép fel. Egyetlen dologgal lehet csak megoldani, javítani. Feltölteni szeretettel. A valódi szeretet feltétel nélküli. Minden más, amit szeretetnek hívsz, az nem az. A szeretet olyan mint a napfény. Feltétel nélkül küldi ránk éltető sugarait. Nélküle mi semmik lennénk, ahogy szeretet nélkül is.

Találj utat Te is a szeretethez! Szeresd saját magad, érezd magadban csontig hatolóan! Hagyd, hogy túlcsorduljon benned, és szórd szét a világba! Minden alkalommal, amikor szeretettel fordulsz másokhoz, minden alkalommal amikor feltétel nélkül szeretsz, ezt az energiát erősíted. Növeled a szeretetet áramoltató kritikus tömeget. Ami ha egyszer megtölti a vödröt…már tudod mi történik….

Namaste

Orsy

Facebook
Pinterest
Twitter